KLANTENSERVICE

DE HOUT STUDIO KLANTENSERVICE

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Nederland bedragen €6,50 voor pakketpost en €4,25 voor brievenbuspost. Vanaf €99,00 is de verzending gratis. Voor België bedragen de verzendkosten €9,50.

Zijn alle geboortekaartjes/trouwkaarten geschikt voor op hout?

Heb je een digitale versie (of ontwerpbestand) van het kaartje, dan is deze geschikt. Mocht je geen digitaal bestand hebben, maak dan een scan in een zo hoog mogelijke resolutie. Lukt dit niet, dan kun je ook het papieren kaartje naar ons opsturen: De Hout Studio, Kapelstraat 43, 5741CB Beek en Donk. Doe dit onder vermelding van jouw ordernummer. Heb je twijfels? Stuur ons gerust het kaartje toe via info@dehoutstudio.nl. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren.

Wanneer komen er nieuwe ontwerpen in de shop?

Wij proberen regelmatig onze collectie te vernieuwen. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan ook via Instagram en/of Facebook.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

We streven ernaar jouw bestelling binnen 5-7 werkdagen te verzenden. Bij drukkere periodes zoals Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas en Kerst kan dit oplopen tot maximaal 15 werkdagen. Heb je een bestelling nodig voor een bepaalde datum, geef dit dan aan bij opmerkingen of stuur een mail naar: info@dehoutstudio.nl

Ik heb een giftcard/kortingscode?

Wanneer je een giftcard/kortingscode hebt dan shop je zoals je altijd doet. Bij het afrekenen wordt er gevraagd naar een code. Na het invullen wordt de waarde/korting automatisch verrekend. Er kan maar één kortingscode tegelijk gebruikt worden.

Werkt jouw code niet? Stuur ons dan een mail: info@dehoutstudio.nl

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Het kan weleens voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. 

We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar: info@dehoutstudio.nl

Worden alle producten met de hand gemaakt?

Al onze houten producten worden door ons met liefde (en met de hand) gemaakt. Altijd een uniek product.

Hoe blijven de houten producten mooi?

Al onze producten worden behandeld zodat deze niet verkleuren en mooi blijven.

Kan ik ook een bestelling als cadeautje naar iemand versturen?

Dit is mogelijk. Vul bij factuuradres je eigen adres in en het afleveradres waar wij het cadeautje naar toe mogen sturen. Dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger zijn cadeautje thuisbezorgd krijgt. Indien je er een persoonlijke boodschap aan toe wilt voegen, kun je in het opmerkingenveld een boodschap schrijven die wij erbij zullen doen. Je kunt er ook voor kiezen om het product door ons in te laten pakken als cadeau. Dit staat als optie aangegeven bij het product (niet bij elk product mogelijk).

Wat voor hout gebruiken wij?

Wij gebruiken enkel FSC gekeurd hout in onze producten.

Staat je vraag hier niet tussen?

Betalingswijze

Je kunt direct betalen via IDEAL.

Verzending

We streven ernaar jouw bestelling binnen 7 werkdagen te verzenden. Bij drukkere periodes, zoals Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas en Kerst kan dit iets langer duren. Heb je een bestelling nodig voor een bepaalde datum, geef dit dan aan bij jouw bestelling.

Verzendkosten Nederland
• 
€4,25 brievenbuspost
• €6,50 pakketpost

Verzendkosten België
• €9,50

Niet tevreden?

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel aandacht geproduceerd, ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent met je product.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen zodat wij zorg kunnen dragen voor een passende oplossing.

Stappenplan:

  1. Stuur een email naar info@dehoutstudio.nl o.v.v. je ordernummer.
  2. Geef aan wat je klacht is.
  3. Wij reageren binnen 5 werkdagen.
hout studio